VÅRA INVESTERINGAR

Primärt investerat i e-handelsverksamheter med Norden som marknad

Aukar Investment AB har framför allt investerat i e-handelsverksamheter som har sin målgrupp inom Norden. I dagsläget ligger mycket fokus på hjälpmedel till äldre individer.

Jobtop AB

Köp av samtliga aktier

Jobtop AB är en ledande leverantör i Sverige av högkvalitativa studentoveraller till konkurrenskraftiga priser. De erbjuder anpassade tjänster som färgning och tryck för att skapa overaller som fullständigt motsvarar studentens förväntningar. Jobtop’s engagemang ligger i att tillhandahålla ett brett sortiment av studentoveraller som är både prisvärda och av hög kvalitet.

Accessory Line International AB

Köp av samtliga aktier

Accessory Line International AB, grundat 1996, specialiserar sig på försäljning av batterier och tillbehör via Hörapparatsbatteributiken. Företaget har utvecklat sin verksamhet för att inkludera specialiserade tillbehör till hörapparater, såsom domer och vaxfilter. Med kontor i Stockholm, Gävle och lager i Uppsala, erbjuder Accessory Line International sitt eget varumärke inom batterier som är ett av de mest sålda i Norden. Företagets affärsmodell innebär direkt leverans till kundens brevlåda vilket säkerställer lägre priser jämfört med traditionella återförsäljare.

Trygg Hörsel

Inkråmsöverlåtelse

Trygg Hörsel, grundat hösten 2013, specialiserar sig på försäljning av Rayovacs hörapparatsbatterier som är erkända för sin långa driftstid och konsekventa kvalitet enligt olika tester. De erbjuder bekväm leverans direkt till kundens brevlåda via vanlig post. Verksamheten har vuxit stadigt och idag levereras över 600.000 hörapparatsbatterier årligen till kunderna.

Fotakuten

Inkråmsöverlåtelse

Fotakuten, grundat 2003, är en av Sveriges äldsta butiker inom fotvård och har sedan starten varit inriktad på medicintekniska fotvårdsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Fotakuten’s mål är att erbjuda högkvalitativa produkter som underlättar individens dagliga fotvård med ett sortiment som omfattar allt från problemlösande till sköna fotbadprodukter. Som en långvarig aktör inom fotvård i Sverige, fokuserar de på pålitliga och utvärderade produkter, och bistår årligen tusentals människor med deras fotvårdsbehov.

Marshall Group AB

Aktieköp i onoterad verksamhet

Marshall Group AB har under sextio år förstärkt ljudet från världens mest begåvade artister och har fört deras musik till både stora folkmassor och enskilda lyssnare. Företaget ger ljudet en design som tilltalar både örat och ögat, samtidigt som det vibrerar på en djupare kulturell nivå. Oavsett scen eller musikgenre, strävar Marshall Group AB efter att väcka entusiasm, nyfikenhet och överraskning.

Lätt Liv

Inkråmsöverlåtelse

Lätt Liv utmärker sig som en omfattande onlinebutik för hjälpmedel där de erbjuder ett brett urval av noggrant utvalda produkter till bra priser. Deras engagemang är att kontinuerligt tillhandahålla högkvalitativa hjälpmedel som varierar från problemlösare till produkter som är behagliga. Genom LättLiv’s nischade inriktning inom hjälpmedelsbranschen i Sverige så bidrar de till att förbättra vardagen för tusentals människor varje år där flertalet av produkterna täcks av Fritt Val av hjälpmedel i Region Stockholm.