Webbutik specialiserade inom hörapparatsbatterier

Aukar Investment AB, genom Accessory Line International AB, har förvärvat Trygg Hörsel genom en inkråmsöverlåtelse, en framstående webbutik grundad 2013, som specialiserat sig på försäljning av hörapparatsbatterier. Sedan starten har Trygg Hörsel visat stabil lönsamhet och en stark dedikation till kvalitet. Företagets inriktning på noggrant utvalda produkter och tillmötesgående kundservice har gjort dem till en pålitlig leverantör inom sin nisch. Deras framgångsrika affärsmodell och fokus på kvalitet har varit avgörande för deras varaktiga framgång på marknaden.

Specialiserade på varumärket Rayovac

Trygg Hörsel har etablerat sig som en expert inom sitt område genom att specialisera sig på Rayovac, ett ledande varumärke för hörapparatsbatterier. Med sitt smala, men högkvalitativa sortiment, har de kunnat garantera snabba leveranser och pålitlig service för sina kunder. Rayovac batteriernas långa driftstid och jämn kvalitet har gjort dem till ett självklart val för många användare av hörapparater vilket stärkt Trygg Hörsels position som en föredragen leverantör.

Utökad försäljningskanal med gediget varumärke

Med förvärvet av Trygg Hörsel siktar Accessory Line International AB på att utöka försäljningskanalerna och dra nytta av de synergier som finns i den operativa verksamheten. Det gemensamma lagret och e-handelssystemet mellan Trygg Hörsel och Accessory Line International kommer att effektivisera distributionen och bredda kundbasen. Trygg Hörsels bevisade lönsamhet och starka kundbas, i kombination med befintliga resurser och nätverk, borgar för en fortsatt framgångsrik expansion och serviceförbättringar.

För mer information om Trygg Hörsel, besök trygghorsel.se.

Categories: Förvärv

av Niklas Dahlros

Dela