Webbutik inom fotvård sedan 2003

Aukar Investment AB, genom Accessory Line International AB, meddelar med glädje att de har förvärvat Fotakuten, en etablerad webbutik inom fotvård som är grundat 2003. Fotakuten har under åren byggt upp en stabil marknadsposition och erbjuder ett starkt sortiment av medicintekniska fotvårdsprodukter. Deras långa historia och erfarenhet inom branschen vittnar om ett konsekvent fokus på kvalitet och kundservice.

Brett utbud av beprövade produkter

Fotakuten står ut med sitt brett sortiment av beprövade och effektiva fotvårdsprodukter, vilket har etablerat dem som en stark aktör inom utvalda produktgrupper. Deras produkter, som finns tillgängliga hos medicinska fotterapeuter runt om i Skandinavien, har hjälpt tusentals människor med olika fotproblem. Företagets engagemang för kvalitet och tillförlitlighet återspeglas i deras noggrant utvalda produktsortiment.

Bredning av hjälpmedel inom Accessory Line International AB

Med förvärvet av Fotakuten ser Accessory Line International AB en spännande möjlighet att utöka produktbredden och skapa synergier i de operativa verksamheterna mellan Fotakuten och befintlig verksamhet. Genom att integrera gemensamt lager och e-handelssystem kommer företagen att kunna erbjuda en mer diversifierad produktportfölj och förbättrad service till sina kunder.

För mer information om Fotakuten, besök fotakuten.se.

Categories: Förvärv

av Niklas Dahlros

Dela